کمیک کمیک | نقد و بررسی فیلم های كمیك بوكی سال 2014

Swan

فرهیخته ادبیات
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
16/10/22
ارسالی‌ها
228
پسندها
2,997
امتیازها
16,453
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
شهر گناه: زنی كه ارزشش را دارد به خاطرش آدم كشت

(Sin City: A Dame to Kill For)

1777885672917.webp

كارگردان: رابرت رودریگوئز، فرانك میلر

بازیگران: میكی رورك، جسیكا البا، جاش برولین، جوزف گوردون لویت، ایوا گرین، بروس ویلیس

بودجه: 65 میلیون دلار

میزان فروش در جهان: 40 میلیون دلار

دنباله ای كه خاطره خوش قسمت اولش را به كل در ذهن بیینده منهدم میكند! البته فیلم شروع خوب و امیدوار كننده ای دارد و المان هایی كه قسمت اول را خاطره انگیر كرده بودند را با موفقیت تكرار میكند. ولی تقریبا از دقیقه 30 یا 35 تازه متوجه میشویم كه با چه آشغالی مواجه هستیم. برای من جای تعجب است كه چرا آن بخش جذاب داستان كه به جوان ق*م*ا*ر باز و كل كل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

Swan

فرهیخته ادبیات
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
16/10/22
ارسالی‌ها
228
پسندها
2,997
امتیازها
16,453
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
كاپیتان آمریكا: سرباز زمستانی (Captain America: The Winter Soldier)
1777885799673.webp

كارگردانان: انتونی روسو، جو روسو

بازیگران: كریس اوانز، اسكارلت یوهانسون، سباستین استن، انتونی مكی، ساموئل ال جكسون

بودجه: 170 میلیون دلار

میزان فروش در جهان: 715 میلیون دلار

واقعا از دیدن قسمت دوم "كاپیتان آمریكا" لذت بردم و به نظرم فوق العاده بود. فیلمنامه قوی، بازی های خوب و جلوه های ویژه زیبا. این فیلمی بود كه همیشه دوست داشتم از روی كاپیتان امریكا ساخته بشه. كریس اوانز در نقش كاپیتان آمریكا حرف نداره. قبلا هم گفته بودم ولی بازم میگم كه كاپیتان آمریكایی كه او و مارول استودیوز خلق كردن خیلی جذاب تر و سمپاتیك تر از كاپیتان آمریكای دنیای...

Swan

فرهیخته ادبیات
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
16/10/22
ارسالی‌ها
228
پسندها
2,997
امتیازها
16,453
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

مردان ایكس: روزهای آینده و گذشته (X-Men: Days of Future Past)

كارگردان: برایان سینگر

بازیگران: هیو جكمن، مایكل فسبندر، جیمر مك اوی، ایان مك كلن، جنیفر لارنس، پاتریك استوارت

بودجه: 200 میلیون دلار

میزان فروش در جهان: 746 میلیون دلار

در ابتدا عرض كنم كه به «برایان سینگر» ارادت خاصی دارم. به نظرم اولین فیلم مردان ایكسی كه سال 2000 ساخت فوق العاده بود و لیاقت آن را دارد كه بیشتر از آن چیزی كه تحویلش میگیرند، مورد ستایش قرار گیرد چون راه را برای اقتباس های بعدی هموار كرد.

سینگر در "مردان ایكس: روزهای آینده و گذشته" هم شاهكاری خلق كرده كه در نوع خود منحصر به فرد است چون ارتباطی جالب و ارگانیك با آثار قبلی و جدیدتر مردان...

Swan

فرهیخته ادبیات
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
16/10/22
ارسالی‌ها
228
پسندها
2,997
امتیازها
16,453
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

مرد عنكبوتی شگفت انگیز 2 (The Amazing Spider-Man 2)

1777886117459.webp

كارگردان: مارك وب

بازیگران: اندرو گارفیلد، اما استون، جیمی فاكس، دین دیهان، سالی فیلد، پل جیاماتی، كولم فیور، فلیسیتی جونز

بودجه: 200 میلیون دلار

میزان فروش در جهان: 709 میلیون دلار

من هر چه میخواستم و میخوام درباره "مرد عنكبوتی شگفت انگیز 2" بگویم قبلا در نقد خودم نوشته ام. فقط به این جملات اكتفا میكنم:

"مرد عنكبوتی شگفت انگیز 2" فیلم خوبی است و لحظات بینظیری دارد ولی میتوانست خیلی بهتر باشد و حتی یك شاهكار. اما تصمیماتی (و شاید تغییراتی) در طول طول تولید فیلم رخ داده كه مانع از محقق شدن پتانسیل عظیم اش گردیده.این فیلم خاصیت عجیبی دارد... چیزهایی...

Swan

فرهیخته ادبیات
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
16/10/22
ارسالی‌ها
228
پسندها
2,997
امتیازها
16,453
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

لاك پشت های نینجا (Teenage Mutant Ninja Turtles)

1777886186783.webp
كارگردان: جاناتان لیبسمان

بازیگران: مگان فاكس، ویل ارنت، ویلیام فیچتنر، دانی وودبرن، ابی الیوت، نوئل فیشر

بودجه: 125 میلیون دلار

میزان فروش در جهان: 465 میلیون دلار

همه چیز این فیلم در حد پایین است. از بازی ها گرفته تا فیلمنامه ، صحنه ای اكشن و جلوه های ویژه. همه جا رد پای نحس «مایكل بی» به چشم میخورد و به همین دلیل شاهد فیلمی هستیم كه جلوه های ویژه غلو آمیز در آن حرف اول را میزنند و تعاملات بین شخصیت ها و تمركز روي داستان به حاشیه رانده شده. ضمنا طبق معمول با صحنه های اكشنی روبرو هستیم كه به سرعت...

Swan

فرهیخته ادبیات
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
16/10/22
ارسالی‌ها
228
پسندها
2,997
امتیازها
16,453
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
محافظین كهكشان (Guardians of the Galaxy)

1777886311310.webp

كارگردان: جیمز گان

بازیگران: كریس پرات، زو سالدانا، برادلی كوپر، دیو باتیستا، وین دیزل، مایكل روكر

بودجه: 170 میلیون دلار

میزان فروش در جهان: 768 میلیون دلار

اگه یادتون باشه وقتی بار اول فیلم رو دیدم گفتم كه "محافظین كهكشان" fun ترین فیلم كميك بوكی تاریخه. ولی fun بودن تنها وجه اصلی این فیلم نیست چون اونقدر نقاط قوت داره كه آدم نمیدونه از كجا شروع كنه! اولا اینكه محافظان كهكشان از اون دسته فیلم های كميك بوكی هستش كه من خیلی دوست دارم. یعنی اصطلاحاً ذات كمیك بوكی اغراق آمیز و فانتزی خودش رو در آغوش میگیره و بدون اونكه ذره اي خجالتي بكشه ، هيچ سعی نمیكنه اثری...

عقب
بالا