بازی بازی | ورود به دنیای ارواح با مراسم سه پادشاه

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع AROOS MORDE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها بازدیدها 30
  • کاربران تگ شده هیچ

AROOS MORDE

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,617
پسندها
27,514
امتیازها
53,373
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
گزارش شماره ۴

“من ساعت ۳:۳۰ دقیقه از خواب بیدار شدم. شمع رو روشن کردم و به استودیو رفتم. خواهرم از وضعیت من کاملاً آگاه بود. صندلی‌ها تو فضای بین قفسه‌های خیلی بزرگ چیده شده بودن. نشستم و سعی کردم اوضاع رو تحت کنترل داشته باشم. توجه داشته باشید که من فوبیای تاریکی دارم. برای همین با نور کمی که از شمع ساطع می شد احساس بسیار خوبی داشتم. بعد از مدتی از سمت راستم صدای گریه شنیدم. یه نفر مثل وقتی که به کسی به خاطر غر زدن زیادیش توهین می‌کنید، گریه می‌کرد. بلافاصله از سمت چپ صدایی رو شنیدم که به سمت راستیه می‌گفت: «بس کن!» بعدش سمت راستیه با یه صدای خیلی اذیت کننده جیغ زد و گفت: «بیا اینجا و منو وادار کن جیغ کشیدنمو متوقف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AROOS MORDE

AROOS MORDE

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,617
پسندها
27,514
امتیازها
53,373
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

dancing-ghosts.jpg.webp

صحبت پایانی

طبیعیه که ما می‌تونیم این تجربه‌ها رو با خستگی افراد یا احتمالاً توهم ناشی از قطع خواب توضیح بدیم. شاید اون‌ها به دلیل سوسو و بازتاب نور شمع توی آینه‌ها چیزهایی رو می‌بینن. شاید این ذهن آدم‌هاست که به اون‌ها اجازه می‌ده چیزهایی رو که اون‌جا نیست بشنون. به هرحال اتاق خیلی آرومه و چنین اتفاقی بعید نیست.
“قدرت اقناع” (Power Of Persuasion) انسان هم می‌تونه این‌جا دخیل باشه. وقتی شما منتظر اتفاق افتادن چیزی باشید، ذهن شما اون رو تصور می‌کنه و در بعضی مواقع، واقعا فرض می‌کنه که اتفاق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : AROOS MORDE
عقب
بالا