دنباله دار رفیق داری؟.......

• نویسنده موضوع ZEINAB-K
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 37
  • بازدیدها 1,858
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ZEINAB-K

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
56
پسندها
757
امتیازها
5,433
سطح
0

• نویسنده موضوع
رفیق داری؟توصیفش کن چه بد چه خوبdownload (6).jpg

mahdllix

کاربر برتر
کاربر برتر
تاریخ ثبت‌نام
27/6/18
ارسالی‌ها
428
پسندها
7,025
امتیازها
24,673
مدال‌ها
14
سطح
13

ی دوست دارم شاه نداره
صورتی داره ماه نداره....
جوونم براتون بگه این دوست من خیلی خیلی دوست داشتنیه ،گیسو بلنده،صدای مکش مرگمایی داره،درس خونه،انرژی مثبت میباره ازش،کمی لوسه ،ازاین دختر سربه زیرای خوبه ک ضعف میری واسش:love_struck::love_struck::love_struck:
بعد فندق منه 1سالو دوماهه دوستیم تولدشو یادم رفت ولی زیاد ب روم نمیاره فقط انتهای هربحث میگه تولدمو یادت نبود یادته؟؟؟#شوخی:laughting::laughting::laughting::laughting::tongueym::tongueym:
عاشقشم................
همینقدر بی انتها
fatool fatool

امضا : mahdllix

Mr.Emad

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
17/8/18
ارسالی‌ها
9
پسندها
476
امتیازها
2,678
سطح
0

رفیق تا دلت بخواد دارم اما درست حسابی و اورجینال نیستن ... خلاصه که برا پسرا رفیق خوب داشتن یه مقدار سخته و فرق داره با دخترا ...
چپ بجنبی زده رفته ..

امضا : Mr.Emad

ZEINAB-K

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
56
پسندها
757
امتیازها
5,433
سطح
0

• نویسنده موضوع
رفیق تا دلت بخواد دارم اما درست حسابی و اورجینال نیستن ... خلاصه که برا پسرا رفیق خوب داشتن یه مقدار سخته و فرق داره با دخترا ...
چپ بجنبی زده رفته ..
از نظر من پسرا با مرام تر از دختران .و رفیقای زیادی دارین شما همیشه گروهی میاین بیرون این خیلی خوبه حتی اگه واقعی نباشه

Mr.Emad

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
17/8/18
ارسالی‌ها
9
پسندها
476
امتیازها
2,678
سطح
0

از نظر من پسرا با مرام تر از دختران .و رفیقای زیادی دارین شما همیشه گروهی میاین بیرون این خیلی خوبه حتی اگه واقعی نباشه
بله همه چیز از دور خیلی خوب و جذابه اما تا زمانی که خوب باشی ... تو این یه زمینه باید پسر باشی ..

هر پله ای که بری بالا یه تعداد از کنارت میرن .. تو تنهاییات واقعا میبینی که تنهای تنهایی ...

ساعت 2 شب به 25 نفر از دوستای نزدیک زنگ زدم که پنچر کردم [برای امتحان] دریغ از یک نفر که بیاد ... نمیدونم چرا همشون خارج از شهر بودن

ZEINAB-K

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
56
پسندها
757
امتیازها
5,433
سطح
0

• نویسنده موضوع
بله همه چیز از دور خیلی خوب و جذابه اما تا زمانی که خوب باشی ... تو این یه زمینه باید پسر باشی ..

هر پله ای که بری بالا یه تعداد از کنارت میرن .. تو تنهاییات واقعا میبینی که تنهای تنهایی ...

ساعت 2 شب به 25 نفر از دوستای نزدیک زنگ زدم که پنچر کردم [برای امتحان] دریغ از یک نفر که بیاد ... نمیدونم چرا همشون خارج از شهر بودن
خوب قبول دارم که بعضی از پسرا سریع جا میزنن ولی دخترا اگه واقعا رفیقت باشه حاضره از خونشون تا اونجا که پنچر کردی پیاده بیاد تا تنها نمونی .ولی من بازم به این دسته جمعی بیرون رفتنا قضاوت میکنم شاید حق با شما باشه ولی پسرا هم معرفت دارن ازشون ددفاع نمیکنم ولی...

LIGHT

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/11/17
ارسالی‌ها
12
پسندها
349
امتیازها
1,853
سطح
0

رفیقم جلوی من حتی غمگین ترین چیز ها رو با خنده تعریف میکنه
رفیقم دوست نداره من درمورد مشکلاتش بدونم
رفیقم خیلی هوام رو داره
رفیقم یه وقتایی از دستم ناراحت میشه اما به روم نمیاره
رفیقم خیلی رفیقه

Mr.Emad

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
17/8/18
ارسالی‌ها
9
پسندها
476
امتیازها
2,678
سطح
0

خوب قبول دارم که بعضی از پسرا سریع جا میزنن ولی دخترا اگه واقعا رفیقت باشه حاضره از خونشون تا اونجا که پنچر کردی پیاده بیاد تا تنها نمونی .ولی من بازم به این دسته جمعی بیرون رفتنا قضاوت میکنم شاید حق با شما باشه ولی پسرا هم معرفت دارن ازشون ددفاع نمیکنم ولی...
من که جز ضرر مالی سنگین چیز دیگه ای ندیدم ...برای کسی کم نزاشتم اما وقتی به جایگاه بالارفتم تک تک از کنارم رفتن ... خونم شده بود گوشه دنج هر کسی که با خانوادش مشکل داشت و هتل شده بود تا یه شب به نصیحت یه نفر امتحانشون کردم ...

خلاصه سرتون رو درد نیارم ولی اگر رفیق خوب دارید و مطمئنید که خوبه حفظش کنید ...

الان کفشتو بدی نگه دارن برمیگردی میبینی پاشون کردن ..

KãrMãW

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/4/18
ارسالی‌ها
1,313
پسندها
26,621
امتیازها
58,173
مدال‌ها
10
سطح
8

رفیقم..... تا وقتی بیام تو انجمن یه همپین کلمه ای برام بی معنی بود اصلا از رفیق داشتن خوشم نمیومد
اینجا الان رفیقام عااالین از جمله: نرجس، دلارام، برسام ،آرمان،النا،طناز و ....

امضا : KãrMãW
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Elena

ZEINAB-K

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
56
پسندها
757
امتیازها
5,433
سطح
0

• نویسنده موضوع
من که جز ضرر مالی سنگین چیز دیگه ای ندیدم ...برای کسی کم نزاشتم اما وقتی به جایگاه بالارفتم تک تک از کنارم رفتن ... خونم شده بود گوشه دنج هر کسی که با خانوادش مشکل داشت و هتل شده بود تا یه شب به نصیحت یه نفر امتحانشون کردم ...

خلاصه سرتون رو درد نیارم ولی اگر رفیق خوب دارید و مطمئنید که خوبه حفظش کنید ...

الان کفشتو بدی نگه دارن برمیگردی میبینی پاشون کردن ..
من رفیق کلا ندارم همشون از دور قشنگن دوست ندارم زیر قضاوتاشون له بشم بدم میاد ازافاده اومدن از اینایی که تنها تفریح سالمشون رل داشتنه هه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.