غذا ته دیگ میان پر ( ته دیگ سمبوسه )

  • نویسنده موضوع Hilary
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 606
  • کاربران تگ شده هیچ

Hilary

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
2,253
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
49058




برنج آبکش
زعفران دم کرده
نان لواش برش خورده برای سمبوسه
خلال پسته و زرشک آماده پلو
روغن یا کره و یا روغن حیوانی
گل های سرخ مربایی خشک برای تزیین

برنج را مطابق معمول آبکش کنید.
برای تهیه این ته دیگ باید اندازه نانها کوچکتر از سمبوسه معمولی باشد.
نان لواش را به شکل زیر برش بزنید .
از هر نان لواش با این اندازه دوتا سمبوسه و اگر اندازه اش کوچکتر باشد 6 تا سمبوسه می توان درست کرد.
همون موقع خرید نان را به سرعت داخل نایلون بپیچید که هوا نخورد.
این نان را یکروز در دیگ نان ( یا نایلون ) نگهدارید تا نرم و کمی بیات شود و قیف های سمبوسه موقع پیچیدن
پاره نشوند .
درحین کار هم نان را کامل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary
عقب
بالا