- ارسالیها
- 2,233
- پسندها
- 1,120
- امتیازها
- 16,273
- نویسنده موضوع
- #1
برنج آبکش
زعفران دم کرده
نان لواش برش خورده برای سمبوسه
خلال پسته و زرشک آماده پلو
روغن یا کره و یا روغن حیوانی
گل های سرخ مربایی خشک برای تزیین
برنج را مطابق معمول آبکش کنید.
برای تهیه این ته دیگ باید اندازه نانها کوچکتر از سمبوسه معمولی باشد.
نان لواش را به شکل زیر برش بزنید .
از هر نان لواش با این اندازه دوتا سمبوسه و اگر اندازه اش کوچکتر باشد 6 تا سمبوسه می توان درست کرد.
همون موقع خرید نان را به سرعت داخل نایلون بپیچید که هوا نخورد.
این نان را یکروز در دیگ نان ( یا نایلون ) نگهدارید تا نرم و کمی بیات شود و قیف های سمبوسه موقع پیچیدن
پاره نشوند .
درحین کار هم نان را کامل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.