- ارسالیها
- 1,722
- پسندها
- 12,633
- امتیازها
- 46,673
- مدالها
- 5
- نویسنده موضوع
- #1
دسر هانیسکو
شکلات تخته ای 200 گرم
دنت 100میلی لیتر (توضیح رنگ دنت تو نکات)
پنیر خامه ای ماسکارپونه 150 گرم
شیرعسلی یک قوطی
بیسکوییت پتی بور ساده100گرم
شیر 1لیوان
خامه فرم گرفته قنادی 200-250 گرم
خامه ساده صبحانه ١ قوطی
پودرژلاتین 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان اب بن ماری کنید
شکلات تخته ای رو به تکه های کوچک تقسیم و جدا بن ماری کنید برای شفاف شدن کمی شیر میتونید اضافه کنید.
در ظرفی پنیر،دنت،شیر عسلی، و خامه صبحانه را با همزن بزنید تا کامل یکدست و صاف شود سپس شیر را ریخته و مخلوط کنید مخلوط شکلات و ژلاتین را به ارامی و همزمان بازدن همزن برقی به مواد أضافه کرده و مخلوط کنید،خامه قنادی رو سپس به مواد أضافه کرده و با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود،بیسکوییت...
شکلات تخته ای 200 گرم
دنت 100میلی لیتر (توضیح رنگ دنت تو نکات)
پنیر خامه ای ماسکارپونه 150 گرم
شیرعسلی یک قوطی
بیسکوییت پتی بور ساده100گرم
شیر 1لیوان
خامه فرم گرفته قنادی 200-250 گرم
خامه ساده صبحانه ١ قوطی
پودرژلاتین 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان اب بن ماری کنید
شکلات تخته ای رو به تکه های کوچک تقسیم و جدا بن ماری کنید برای شفاف شدن کمی شیر میتونید اضافه کنید.
در ظرفی پنیر،دنت،شیر عسلی، و خامه صبحانه را با همزن بزنید تا کامل یکدست و صاف شود سپس شیر را ریخته و مخلوط کنید مخلوط شکلات و ژلاتین را به ارامی و همزمان بازدن همزن برقی به مواد أضافه کرده و مخلوط کنید،خامه قنادی رو سپس به مواد أضافه کرده و با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود،بیسکوییت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.