متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکته‌ای در مورد روش شکستن نارگیل

پروین امیرکافی

رو به پیشرفت
سطح
9
 
ارسالی‌ها
194
پسندها
1,515
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #1
نکته‌ای در مورد روش شکستن نارگیل :

برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید،ابتدا الیاف آن را کاملاً از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکه‌هایی مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید. سپس نارگیل را داخل تاوه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا با حرارت بالا بپزد بعد از این زمان صبر کنید تا پوست آن سرد شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.
 
امضا : پروین امیرکافی
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] KãrMãW
عقب
بالا