- ارسالیها
- 1,398
- پسندها
- 3,006
- امتیازها
- 21,173
- مدالها
- 18
- نویسنده موضوع
حجتالله ایوبی رئیس ستاد هنرمندان حجتالاسلام حسن روحانی تأکید کرد: ورود من به این عرصه و پذیرفتن این مسئولیت به این دلیل بود که برای خودم به عنوان یک ایرانی مسلمان احساس وظیفه کردم تا موج امیدی را که در حوزه فرهنگ و هنر آغاز شده ادامه دهیم و نگذاریم این قطار متوقف شود.
به گزارش ایسنا، رئیس پیشین سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوشنبه ۱۱ اردیبهشتماه در نشستی خبری به تشریح اهداف تشکیل ستاد هنرمندان حجتالاسلام حسن روحانی به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و پاسخگوی سوالاتی هم شد.
او درباره هدف خود پذیرش ستاد هنرمندان روحانی گفت: در این باره احساس وظیفه کردم تا قطار امیدی که در عرصه فرهنگ و هنر به راه افتاده متوقف نشود چون اگر این اتفاق...
به گزارش ایسنا، رئیس پیشین سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوشنبه ۱۱ اردیبهشتماه در نشستی خبری به تشریح اهداف تشکیل ستاد هنرمندان حجتالاسلام حسن روحانی به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و پاسخگوی سوالاتی هم شد.
او درباره هدف خود پذیرش ستاد هنرمندان روحانی گفت: در این باره احساس وظیفه کردم تا قطار امیدی که در عرصه فرهنگ و هنر به راه افتاده متوقف نشود چون اگر این اتفاق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.