ابتدا تو یه کاسه، شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم و شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که گلوله ای تو مخلوطمون باقی نمونه.
مخلوط رو به یک ظرف روی حرارت منتقل میکنیم (برای من که تو این مرحله ظرف پهن راحت تره چون اگه گلوله بشه راحت تر میشه کنترلش کرد) و مرتب هم میزنیم. (هرچقدر هم مرتب هم بزنیم ممکنه گلوله تشکیل بشه که میتونیم آخر سر از صافی یا الک ردش کنیم).
بعد از اینکه به غلظت ایده آل رسید از رو حرارت برش میداریم و میذاریم خنک شه. سپس چند ساعت تو یخچال میذاریم تا آماده خوردن بشه.