مواد لازم : برای ۲۴ نفر
آب۳/۴ فنجان آب سرد ۳/۴ فنجان روغن گیاهی به مقدار لازم ورق ژلاتین (بدون طعم و اسانس) ۴ عدد شکر ۶۷۵ گرمشربت ذرت۱ و ۱/۴ فنجاننمک۱/۴ قاشق چای خوریوانیل۲ قاشق چای خوریپودر شکر۳۳۷ گرم
طرز تهیه :
ظرف دلخواهمون (شیشه نشکن مخصوص شیرینی پزی با اندازه بین ۲۳ تا ۳۳ سانتیمتر) رو با روغن چرب میکنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب میکنیم.
تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، نمک، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم میزنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه میدیم حدودا ۹ دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه.
در همین حین، ورقه های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی ۳/۴ فنجان آب سرد قرار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.