- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
پستو، سسی است که از گیاهان له شده، روغن زیتون، مغزها و پنیر تهیه میشود و متعلق به شمال غربی ایتالیاست. در این دستور غذا یک سس پستوی خوشمزه از ریحان، بادام هندی و دانه کاج روی فتوچینی، اسفناج و میگوی ما را میپوشاند. ما این پاستا را با نان سیر تست شده و لایهای از کره سیر و پارمسان پیشنهاد میکنیم.
مواد لازم:
نیم کیلوگرم میگو
۲ عدد نان باگت کوچک
۵۵۰ گرم پاستای فتوچینی
۱۷۰ گرم اسفناج
۲ حبه سیر
۴ قاشق غذاخوری کره
یک سوم پیمانه سس پستوی بادام هندی و ریحان
یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
طرز تهیه
۱ - مواد لازم را آماده کنید
دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک ظرف بزرگ از آب نمک را بجوشانید. محصولات تازه را بشویید و خشک کنید. سیرها را پوست گرفته و خرد کنید. نان باگتها را از وسط...
مواد لازم:
نیم کیلوگرم میگو
۲ عدد نان باگت کوچک
۵۵۰ گرم پاستای فتوچینی
۱۷۰ گرم اسفناج
۲ حبه سیر
۴ قاشق غذاخوری کره
یک سوم پیمانه سس پستوی بادام هندی و ریحان
یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
طرز تهیه
۱ - مواد لازم را آماده کنید
دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک ظرف بزرگ از آب نمک را بجوشانید. محصولات تازه را بشویید و خشک کنید. سیرها را پوست گرفته و خرد کنید. نان باگتها را از وسط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.