- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی بهشمار میرفت. آشپزهای دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذتهای جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان میدادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده میکردند.
مواد مورد نیاز
گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
سیر بزرگ (له شده): 2 حبه
ماست پرچرب: 1 پیمانه
پودر دارچین: یک دوم ق چ
زردچوبه: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر...
مواد مورد نیاز
گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
سیر بزرگ (له شده): 2 حبه
ماست پرچرب: 1 پیمانه
پودر دارچین: یک دوم ق چ
زردچوبه: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.