- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 7 روز و در یخچال به مدت 10 روز قابل نگهداری است.
مواد مورد نیاز
آرد (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه
کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
پودر آویشن: یک قاشق سوپخوری
پوست لیموترش (رنده شده): 2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری
شکر سبز: به میزان لازم
روش پخت
1.کره را با همزن برقی به مدت30 ثانیه بزنید، سپس شکر را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
2.بعد پودر آویشن، پوست لیمو ترش و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
3. آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید. سپس تا جایی که ممکن است با همزن برقی بزنید و بعد از این که سفت شد، با قاشق چوبی به روند افزودن و هم زدن ادامه دهید تا به...
مواد مورد نیاز
آرد (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه
کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
پودر آویشن: یک قاشق سوپخوری
پوست لیموترش (رنده شده): 2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری
شکر سبز: به میزان لازم
روش پخت
1.کره را با همزن برقی به مدت30 ثانیه بزنید، سپس شکر را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
2.بعد پودر آویشن، پوست لیمو ترش و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
3. آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید. سپس تا جایی که ممکن است با همزن برقی بزنید و بعد از این که سفت شد، با قاشق چوبی به روند افزودن و هم زدن ادامه دهید تا به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.