- ارسالیها
- 478
- پسندها
- 3,307
- امتیازها
- 19,173
- مدالها
- 13
- نویسنده موضوع
- #1
ظرفهای سنتی و محلی نگهداری ماست
یكی از ظرفهای سنتی و محلی نگهداری لبنیات در مناطق روستایی و عشایری استان ایلام، پوست ماست به نام محلی پوس است. برای درست كردن پوستی كه قرار است در آن ماست نگهداری شود ابتدا پوست گوسفند دو یا چند سالهی مادهای را هنگام ذبح از لاشه جدا میكنند و در ابتدا تمامی پشم بیرونی آن را كاملاً زدوده تا چرم تازه فراهم شود، سپس یك هفته این پوست را برای ضدعفونی در نمك كوهی كه به خوا تاوریزه یا همان نمك تبریزی است اندود میكنند تا كاملاً نمكین شود.
پوست نمكسود گوسفند كه رطوبت آن كاملاً توسط نمك فراوان جذب شده برای عملآوری تحویل زنان باتجربه میدهند تا با كاچی یا قیماقی كه از آرد جو درست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.