- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده هاست و همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است. دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
مواد لازم برای ۵ نفر:
یک لیوان برنج نیمه دانه طارم
2 لیوان شیر
یک لیوان گلاب
یک و نیم لیوان شکر (بسته به ذائقه تان، بچشید)
2 قاشق غذاخوری کره
نصف قوطی خامه صبحانه (در صورت چرب نبودن شیر)
2 لیوان آب
به مقدار لازم زعفران دم کرده
یک قاشق چایخوری هل
نکته:
دیگچه را بلافاصله بعد از سرد شدن میشود خورد، 12 ساعت زمان قرار دادن در جای سرد برای بهتر برش خوردن آن است.
طرز تهيه:
ابتدا برنج را با یک لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید.
آب برنج را خالی کرده و درون قابلمهای با دو پیمانه آب بگذارید بپزد.
آبش که تمام شد نصف شیر را اضافه کنید و...
مواد لازم برای ۵ نفر:
یک لیوان برنج نیمه دانه طارم
2 لیوان شیر
یک لیوان گلاب
یک و نیم لیوان شکر (بسته به ذائقه تان، بچشید)
2 قاشق غذاخوری کره
نصف قوطی خامه صبحانه (در صورت چرب نبودن شیر)
2 لیوان آب
به مقدار لازم زعفران دم کرده
یک قاشق چایخوری هل
نکته:
دیگچه را بلافاصله بعد از سرد شدن میشود خورد، 12 ساعت زمان قرار دادن در جای سرد برای بهتر برش خوردن آن است.
طرز تهيه:
ابتدا برنج را با یک لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید.
آب برنج را خالی کرده و درون قابلمهای با دو پیمانه آب بگذارید بپزد.
آبش که تمام شد نصف شیر را اضافه کنید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.