- ارسالیها
- 1,398
- پسندها
- 3,006
- امتیازها
- 21,173
- مدالها
- 18
- سن
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش ایسنا، در این پژوهش، که نتیجه آن در نشریه "حفاظت از مواد غذایی" منتشر شده، بیست نفر شرکت داشتند و مشخص شد که میزان میکروبزدایی از دست با استفاده از آب در دمای ١٥ درجه سانتیگراد مانند استفاده از آب با دمای ٣٨ درجه است.
تاثیر اصلی این پژوهش این است که رستورانها دیگر ملزم نیستند برای شستن دست، آب گرم در اختیار مشتریان بگذارند و این به معنی کاهش هزینه گرم کردن آب است.
در انجام این پژوهش، گروهی از پژوهشگران در دانشگاه "راتگرز"(Rutgers) در صدد برآمدند در مورد این باور عمومی که آب ولرم یا گرم فایده بیشتری در نظافت دارد تحقیق کنند. توصیه سازمانهای بهداشتی آمریکا نیز کمابیش با این باور همسو بوده است.
از بیست نفر داوطلب خواسته شد هر کدام دستهایشان را بیست بار...
تاثیر اصلی این پژوهش این است که رستورانها دیگر ملزم نیستند برای شستن دست، آب گرم در اختیار مشتریان بگذارند و این به معنی کاهش هزینه گرم کردن آب است.
در انجام این پژوهش، گروهی از پژوهشگران در دانشگاه "راتگرز"(Rutgers) در صدد برآمدند در مورد این باور عمومی که آب ولرم یا گرم فایده بیشتری در نظافت دارد تحقیق کنند. توصیه سازمانهای بهداشتی آمریکا نیز کمابیش با این باور همسو بوده است.
از بیست نفر داوطلب خواسته شد هر کدام دستهایشان را بیست بار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.