متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه باسلوق

  • نویسنده موضوع ارمینا
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 296
  • کاربران تگ شده هیچ

ارمینا

رفیق جدید انجمن
سطح
3
 
ارسالی‌ها
98
پسندها
2,051
امتیازها
11,713
مدال‌ها
2
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
Recipes-Basluq-19.jpg
مواد لازم برای تهیه باسلوی

نشاسته 1 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب نصف لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
آب 3 لیوان
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر نارگیل و مغز گردو به مقدار لازم
طرز تهیه :
نشاسته را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب سرد اضافه کنید و 15 دقیقه بگذارید بماند سپس هم بزنید تا نشاسته حل شود ، 2 لیوان دیگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کنید.
محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شفاف شود سپس حرارت را کم کنید و ژلاتین ( پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا حالت اسفنجی پیدا کند ) ، وانیل و گلاب را اضافه نمایید.
داخل سینی یا ظرفی گود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا