- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
خورش بِه یا همان خورش معروف به آلو یکی از خورشهای پاییزی و معروف ایرانی است که در گذشته با نام قلیه به یا قرومهی به شناخته میشده است.
اما در این مطلب به معرفی این خورش لذیذ از کتاب آشپزی دوره صفوی که یکی از قدیمیترین متون مکتوب آشپزی در ایران است میپردازیم.
مواد لازم:
دارچین یک قاشق چایخوری
محلول زعفران دم شده کمی
پیاز دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آلو خیس شده به میزان دلخواه
گوشت خورشی به میزان دلخواه
سیب و به به میزان دلخواه
طرز تهیه:
اما در این مطلب به معرفی این خورش لذیذ از کتاب آشپزی دوره صفوی که یکی از قدیمیترین متون مکتوب آشپزی در ایران است میپردازیم.
مواد لازم:
دارچین یک قاشق چایخوری
محلول زعفران دم شده کمی
پیاز دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آلو خیس شده به میزان دلخواه
گوشت خورشی به میزان دلخواه
سیب و به به میزان دلخواه
طرز تهیه:
- ابتدا گوشت خورش را پخته و کنار بگذارید. سپس درون تابه مناسب کمی روغن بریزید و به ترتیب سیب و به را که به قطعات دلخواه برش زدهاید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو طرف آن کمی طلایی شود، سپس به آن دارچین و محلول زعفران دم شده را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.