متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی تلخ و شیرین با این اسلایس های چاکلتی

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 265
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
شکلات شیری: 100 گرم
پودر نارگیل (برشته شده): 120 گرم
شکلات سفید: 100 گرم
شکلات تلخ سیاه: 100 گرم
اسانس شکلات (در صورت تمایل): 3 قطره
طرز تهیه:
قالب مستطیل 28×8 سانتیمتری را با کاغذ و یا فویل بپوشانید.
هر سه شکلات را به طور جداگانه روی بخار آب و یا داخل مایکروویو با قدرت 50 درصد ذوب کنید و پودر نارگیل را نیز به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سه شکلات به طور مجزا بریزید و مخلوط کنید.
ابتدا لایه شکلات شیری را کف قالب ریخته و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس از لایه شکلات سفید را روی آن بریزید و مجددا به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس لایه شکلات سیاه را روی آن ریخته و این بار به مدت 20 دقیقه در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا