- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم و طرز تهيه را در ادامه مطلب مشاهده نماييد. مواد اولیه :
ران مرغ / دو عدد
فلفل دلمهاي / يك عدد
قارچ / 200 گرم
روغن و زعفران / به ميزان لازم
زرشك و کره از هر کدام / 50 گرم
برنج / دو پيمانه
نمك و فلفل / به ميزان لازم
شكر / يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه: فارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود. مرغ را جداگانه پخته و ريز كنيد. فلفل دلمهايهاي خردشده را به قارچ اضافه كنيد. بعد از كمي تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در اين فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذاريد. زرشك را با كمي روغن، شكر و زعفران براي چند دقيقه روي حرارت بگذاريد بعد از دم كشيدن برنج، مواد را لابهلاي آن ريخته و در آخر روي برنج را با زرشك تزيين كنيد.
ران مرغ / دو عدد
فلفل دلمهاي / يك عدد
قارچ / 200 گرم
روغن و زعفران / به ميزان لازم
زرشك و کره از هر کدام / 50 گرم
برنج / دو پيمانه
نمك و فلفل / به ميزان لازم
شكر / يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه: فارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود. مرغ را جداگانه پخته و ريز كنيد. فلفل دلمهايهاي خردشده را به قارچ اضافه كنيد. بعد از كمي تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در اين فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذاريد. زرشك را با كمي روغن، شكر و زعفران براي چند دقيقه روي حرارت بگذاريد بعد از دم كشيدن برنج، مواد را لابهلاي آن ريخته و در آخر روي برنج را با زرشك تزيين كنيد.