متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

خواننده بیوگرافی حسین تهی

ستاره حقیقت جو

کاربر حرفه‌ای
سطح
34

ارسالی‌ها
2,065
پسندها
31,119
امتیازها
66,873
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
خودت را معرفی کن:
من حسین هستم متولد 1364 با لقب تهی شروع کردم وبا همین هم تموش میکنم.

تو زاده و بزرگ شده کدام محله تهران هستی؟
حسین تهی: من متولد و بزرگ شده تهرانپارس هستم. همه دوران کودکی و نوجوانی ام در آن محل گذشت. البته سال های آخری که در ایران بودم در خیابان پاسداران ساکن بودم.

از کی به رپ علاقمند شدی؟
حسین تهی: من ازسال 79 به رپ علاقه شدیدی پیداکردم چون از سبک و طرز بیان جملات توی آهنگایی که سبک رپ دارند خیلی خوشم میومد و دوست داشتم بیشتر با این سبک آشنابشم.

ازکی شروع کردی به رپ خوندن؟
حسین تهی: اواخر سال81 بود که من شروع کردم به رپ کردن اما کارهامو تو خونه و فقط برای خودم میخوندم واصلا قصدبیرون دادن و حتی گذاشتن آهنگا روی سایتو نداشتم مثلا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37

ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
.نام :حسین
.فامیل:موسوی
.ملقب به :تهی
.متولد 6 بهمن 1364
.دانشجوی مهندسی کامپيوتر
.غذای مورد علاقه: قرمه سبزی
.رنگ مورد علاقه: مشکی و سبز

** {بیوگرافی حسین تهی از زبان خودش} **

"خودت را معرفی کن:
من حسین هستم متولد1364 با لقب تهی شروع کردم وبا همین هم تموش میکنم

ازکی به رپ علاقمند شدی؟
من ازسال 79 به رپ علاقه شدیدی پیداکردم چون ازسبک و طرزبیان جملات توی آهنگایی که سبک رپ دارن خیلی خوشم میومد ودوست داشتم بشتربا این سبک اشناشم

ازکی شروع کردی به رپ خوندن؟
اواخر سال81بود که من شروع کردم به رپ کردن اما کارهامومن توخونه وفقط برای خودم میخوندم واصلا قصدبیرون دادن وحتی گذاشتن آهنگا روی سایتو نداشتم مثلا ازآهنگای ریکورد شده تو خونه تااونجایی یادمه میتونم :ادعای باحالی _ دیس فتال و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : S.LOTFI
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kallinu

Chest_pain

کاربر انجمن
سطح
19

ارسالی‌ها
251
پسندها
10,024
امتیازها
27,333
مدال‌ها
14
سید حسین موسوی ملقب به تهی (زادهٔ ۶ بهمن ۱۳۶۴)خوانندهٔ رپ فارسی، پاپ و هیپ هاپ اهل ایران است. وی از سال ۱۳۷۹ به‌طور غیرحرفه‌ای وارد عرصهٔ موسیقی شد و ترانه‌هایش را در استودیوی خانگی خودش ضبط و تکثیر کرد و از سال ۱۳۸۱ فعالیت‌اش را به‌طور حرفه‌ای آغاز و ترانه‌های خود را در استودیوهای شهر تهران ضبط کرد. او هم‌اکنون ساکن شهر لس آنجلس آمریکا است.
منبع:ویکی‌پدیا

امضا : Chest_pain
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kallinu