- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.
به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را دارید , باید مقدار ادویه هارا تغییر دهید تا بوی گوشت گوسفندی , خورشت را بدبو نکند .
مواد لازم خورشت هویج برای 4 نفر:
هویج 400 گرم
مرغ 400 گرم
پیاز 1 عدد
آلو 100 گرم
زعفران دم کرده 4 قاشق...
به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را دارید , باید مقدار ادویه هارا تغییر دهید تا بوی گوشت گوسفندی , خورشت را بدبو نکند .
مواد لازم خورشت هویج برای 4 نفر:
هویج 400 گرم
مرغ 400 گرم
پیاز 1 عدد
آلو 100 گرم
زعفران دم کرده 4 قاشق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.