غذای ملل نان تافتون را در منزل بپزید!

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
نان تافتون یا تافتان نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته می‌شود.سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
مواد لازم :
برای 6 نفر
آب 2لیوان
آرد به میزان لازم
روغن 2قاشق غذاخوری
شکر 1قاشق غذاخوری
مخمر 1قاشق چایخوری (پودر)
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا آب را جوشانده و کمی صبر کنید تا ولرم شود سپس آن را با مخمر و شکر مخلوط کرده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید.
سپس روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
آرد را با نمک مخلوط کرده و 3مرتبه الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید طوری که با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
137
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
349
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
58
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
60
پاسخ‌ها
15
بازدیدها
116
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
117
عقب
بالا