- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,318
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
نان تافتون یا تافتان نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته میشود.سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
مواد لازم :
برای 6 نفر
آب 2لیوان
آرد به میزان لازم
روغن 2قاشق غذاخوری
شکر 1قاشق غذاخوری
مخمر 1قاشق چایخوری (پودر)
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا آب را جوشانده و کمی صبر کنید تا ولرم شود سپس آن را با مخمر و شکر مخلوط کرده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید.
سپس روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
آرد را با نمک مخلوط کرده و 3مرتبه الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید طوری که با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد...
مواد لازم :
برای 6 نفر
آب 2لیوان
آرد به میزان لازم
روغن 2قاشق غذاخوری
شکر 1قاشق غذاخوری
مخمر 1قاشق چایخوری (پودر)
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا آب را جوشانده و کمی صبر کنید تا ولرم شود سپس آن را با مخمر و شکر مخلوط کرده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید.
سپس روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
آرد را با نمک مخلوط کرده و 3مرتبه الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید طوری که با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.