- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
آش یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. يكي از اين آشهاي خوشمزه آش جو است كه در مناطق مختلف ايران به روشهاي گوناگون تهيه ميشود، آموزش ارائه شده آش جوي سنتي به روش مناطق غرب كشور است.
مواد لازم:
مواد لازم:
- جو پرك / يك و نيم پيمانه
- سبزي آش (شامل تره، جعفري، اسفناج، شويد و گشنيز) / يك كيلوگرم
- برنج / 1/3 پيمانه
- لوبيا چيتي / يك پيمانه
- گوشت سردست گوسفندي / 500 گرم
- نخود / يك پيمانه
- كشك / 500 گرم
- زعفران آبکرده / نصف قاشق چايخوري
- پياز خردشده / سه عدد
- روغن سرخكردني / يك پيمانه
- زردچوبه / نصف قاشق چايخوري
- نعنا خشك و زيره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.