متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پیش غذا آش دندوني - ديشليق

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 234
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,100
پسندها
43,822
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
درخيلي از مناطق كشور رسم است كه بعد از اولين دنداني كه كوچولوها در مياورند آشي به نام آش دندوني تهيه ميشود، در هر شهر به روشها و مواد اوليه گوناگون تهيه ميشود ، در شهر تبريز اين آش به نام " ديشليق " معروف است.


[IMG]




مواد لازم :


  • گندم پوست كنده / 1 لیوان
  • نخود / 1 لیوان
  • لوبیا سفید / 1 لیوان
  • عدس / 1 لیوان

  • ماش / 1 لیوان
  • پیاز داغ / 2 قاشق غذاخوری
  • آب گوشت / به مقدار لازم
  • نمك / به مقدار لازم

طرز تهیه:
تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می كنیم تا كمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود. سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

samanamanati

نو ورود
سطح
0
 
ارسالی‌ها
41
پسندها
27
امتیازها
53
  • #2
ممنون زهرا خانم ، با اجازه شما اینم یه دستور دیگه برای آش دندونی

ابتدا مراحلی که باید از قبل برای از بین رفتن نفخ حبوبات انجام دهیم را اشاره می کنم.از شب قبل هر کدام از حبوبات را یعنی نخود و لوبیا قرمز و لوبیا چیتی را به صورت کاملا جداگانه در کاسه ای می ریزیم و تا روی آن ها آب می ریزیم تا خیس بخورند

و ۲الی ۳ بار در از شب تا صبح اگر امکانش هست آب آن ها را بیرون بریزید و مجددا پر کنید تا نفخ آن ها از بین برود. نخود آبکشی می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و روی حرارت ملایم می گذاریم مغز پخت شود.

لوبیا چیتی وقرمز را نیز آبکش می کنیم و با هم در یک قابلمه ای می ریزم و روی آن ها آب می گیرم و روی حرارت ملایم می گذارم تا پخته شوند. جو و گندم را نیز جداگانه در کاسه می ریزیم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا