- ارسالیها
- 6,099
- پسندها
- 43,835
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- #1
اولین تصوری که از آشپزی هندی به ذهن میآید، خوراکهایی تند و سوزان است که اشک و عرق خورندهای را که با این سبک غذایی آشنا نیست در میآورد و آتش به جان زبان و دهان میاندازد، اما واقعیت این است که در کشوری به وسعت هند با بیش از یک میلیارد جمعیت و تنوع بیشمار فرهنگی و مذهبی، برای هر ذائقه و سلیقهای خوراکی مناسب پیدا میشود. در زمانهای دور و در دوران استعمار این کشور توسط بریتانیایی ها، هند الماس تاج پادشاهی امپراتوری محسوب میشد، بنابراین شاید بیمناسبت نباشد که سبک آشپزی هندی را الماس درخشان آشپزی جهان بنامیم. سبکی که با وجود تاثیر آشپزی کشورهای فاتح بر آن، امروزه برای خود روشی منحصر به فرد محسوب میشود.
تاریخچه آشپزی هندی
آشپزی در شبه قاره هند که امروزه به کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش و...
تاریخچه آشپزی هندی
آشپزی در شبه قاره هند که امروزه به کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر