فال شب یلدا

متفرقه هندی بازی درآشپزخانه!

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 294
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,835
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
اولین تصوری که از آشپزی هندی به ذهن میآید، خوراکهایی تند و سوزان است که اشک و عرق خورندهای را که با این سبک غذایی آشنا نیست در میآورد و آتش به جان زبان و دهان میاندازد، اما واقعیت این است که در کشوری به وسعت هند با بیش از یک میلیارد جمعیت و تنوع بیشمار فرهنگی و مذهبی، برای هر ذائقه و سلیقهای خوراکی مناسب پیدا میشود. در زمانهای دور و در دوران استعمار این کشور توسط بریتانیایی ها، هند الماس تاج پادشاهی امپراتوری محسوب میشد، بنابراین شاید بیمناسبت نباشد که سبک آشپزی هندی را الماس درخشان آشپزی جهان بنامیم. سبکی که با وجود تاثیر آشپزی کشورهای فاتح بر آن، امروزه برای خود روشی منحصر به فرد محسوب میشود.

تاریخچه آشپزی هندی

آشپزی در شبه قاره هند که امروزه به کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,835
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
بریانی:

خوراکی برنجی که انواع گوشت و سبزیجات در آن به کار میرود. غذایی ایرانیالاصل به معنای سرخ شده یا بریان شده که از آشپزخانه پارسی شاهان مغول درسراسر جنوب آسیا پخش شده است و به روشهای گوناگون تهیه میشود. تفاوت پلو با بریانی در این است که در بریانی چلو به صورت جداگانه –گاه همراه ادویه و سبزی- و خورش جداگانه –شامل ادویه و انواع گوشت و سبزیجات پخته- تهیه شده و قبل از سرو مخلوط میشود.از معروفترین بریانیها، بریانی حیدرآبادی –که خود انواع دارد- بریانی کلکته، بریانی مالابار، بریانی بمبئی و... را میتوان نام برد.


[IMG]





رایتا: ماست طعمدار هندی، شامل ماست، ادویهجات تفت داده شده و یکی از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
عقب
بالا