- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
به کاناپ مرغ، ساندویچ روباز مرغ هم میگن. این غذا جزو فینگر فودهاست که برای پیش غذای مراسمهای رسمی و جشن تولدها مناسبه.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
خمیر هزارلا: 2 عدد
قارچ (ریز خردشده): 200 گرم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سینه مرغ (پخته): 300 گرم
آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس مایونز: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد 2 سانتی متر از خمیر برش دهید.
آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید.
سینی را حدود 5 الی 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد...
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
خمیر هزارلا: 2 عدد
قارچ (ریز خردشده): 200 گرم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سینه مرغ (پخته): 300 گرم
آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس مایونز: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد 2 سانتی متر از خمیر برش دهید.
آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید.
سینی را حدود 5 الی 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.