- تاریخ ثبتنام
 - 27/9/18
 
- ارسالیها
 - 870
 
- پسندها
 - 2,318
 
- امتیازها
 - 15,473
 
- مدالها
 - 3
 
- سن
 - 30
 
سطح 
                
    
    
    3
 - نویسنده موضوع
 - #1
 
به کاناپ مرغ، ساندویچ روباز مرغ هم میگن. این غذا جزو فینگر فودهاست که برای پیش غذای مراسمهای رسمی و جشن تولدها مناسبه.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
خمیر هزارلا: 2 عدد
قارچ (ریز خردشده): 200 گرم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سینه مرغ (پخته): 300 گرم
آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس مایونز: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد 2 سانتی متر از خمیر برش دهید.
آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید.
سینی را حدود 5 الی 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد...
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
خمیر هزارلا: 2 عدد
قارچ (ریز خردشده): 200 گرم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سینه مرغ (پخته): 300 گرم
آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس مایونز: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد 2 سانتی متر از خمیر برش دهید.
آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید.
سینی را حدود 5 الی 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد...
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.