- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم.
مواد لازم:
عصاره گوشت: 2 قاشق سوپ خوری
آرد: یک کیلوگرم
روغن قنادی: 500 گرم
ماءالشعیر: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
زیتون (ریز خرد شده): 100 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
مواد لازم:
عصاره گوشت: 2 قاشق سوپ خوری
آرد: یک کیلوگرم
روغن قنادی: 500 گرم
ماءالشعیر: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
زیتون (ریز خرد شده): 100 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
- آرد را در ظرف مناسبی الک کنید. مقداری نمک و روغن قنادی را اضافه کنید و مواد را ورز دهید. ماءالشعیر را اضافه کنید (مقدار ماءالشعیر باید به اندازه ای باشد که خمیر یک دست شود و به دست نچسبد) خمیر را در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.
- خمیر را پس از ور آمدن، روی سطح کار پهن کنید و دایره هایی از آن قالب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.