سالاد سالاد ذرت مکزیکی کبابی

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 176
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
اگه ذرت مکزیکی دوست دارید، پس از این سالاد هم خوشتون میاد. برای این سالاد ذرت رو کبابی می کنیم و از سس مایونز کمتری استفاده می کنیم. همچنین برای مزه‌دار کردن سالاد به اون پیازچه، گشنیز و فلفل هالوپینو اضافه می کنیم.
مواد لازم:
بلال 4 عدد
سس مایونز دو و نیم قاشق غذاخوری
پنیر فتا ۶۰ گرم
پیازچه ۱/۲ پیمانه
گشنیز ۱/۲ پیمانه
فلفل هالوپینو ۱ شیشه
سیر ۲ حبه
آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پودر فلفل چیلی به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد ذرت مکزیکی کبابی:
1. برگ‌های بلال‌ها رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی گاز بپزید. هر از گاهی اون‌ها رو بچرخونید تا یکنواخت بپزن. وقتی بلال‌ها خنک شدند، ذرت‌ها رو با چاقو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Palang

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
113
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
164
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
340
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
32
عقب
بالا