- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,318
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
وب سایت دکتر کرمانی: سوپ هویج و زنجبیل، مقوی و خوش طعم با رنگی فوق العاده است. سوپ هویج و زنجبیل سرشار است از سبزیجات و ادویه ها. ترکیب این دو، ارزش این سوپ را بسیار بالا برده است. فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی از سبزیجات وارد سوپ می شود و ادویه ها نیز خواص آرامش بخش و درمانی خاص خود را به سوپ می دهند. امیدوارم این غذا را درست کنید و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید.
مواد لازم:
900 گرم هویج ( حدود 10 عدد هویج بزرگ )، انتهای هویج ها گرفته شده باشد و برش های 25 سانتی خورده باشد.
6 عدد پیازچه، قسمت های سفید و سبز کم رنگ، خرد شده باشد.
3 حبه سیر که به خوبی خرد شده باشد.
2 قاشق غذا خوری زنجبیل تازه و خرد شده
یک قاشق چای خوری پودر کاری
دو و یک دوم فنجان آب مرغِ کم نمک
یک دوم فنجان خامه...
مواد لازم:
900 گرم هویج ( حدود 10 عدد هویج بزرگ )، انتهای هویج ها گرفته شده باشد و برش های 25 سانتی خورده باشد.
6 عدد پیازچه، قسمت های سفید و سبز کم رنگ، خرد شده باشد.
3 حبه سیر که به خوبی خرد شده باشد.
2 قاشق غذا خوری زنجبیل تازه و خرد شده
یک قاشق چای خوری پودر کاری
دو و یک دوم فنجان آب مرغِ کم نمک
یک دوم فنجان خامه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.