- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم
تخم گشنیزیک قاشق سوپ خوری
دانه رازیانهدو قاشق سوپ خوری
پیاز قرمز (درشت خرد شده)4 عدد
سیر (بدون پوست)6 حبه
زنجبیل تازه (مکعبی خرد شده)20 گرم
فلفل سبز2 عدد
پنیر پارمزان (درشت خرد شده)200 گرم
شکر4 قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
زردچوبه1 قاشق سوپ خوری
ران مرغ (بدون پوست و استخوان)2 کیلوگرم
روغن مایع3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
روش تهیه:
1. در تابهای، بدون روغن، تخمگشنیز و دانه رازیانه را بریزید و روی حرارت ملایم تُست کنید سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
پس از این مدت، تخمگشنیز و رازیانه را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید؛
2. پیاز قرمز، سیر و زنجبیل را به غذاساز بیافزایید. یکی از فلفلهای سبز را ریز خرد کنید. فلفل سبز دیگر را...
تخم گشنیزیک قاشق سوپ خوری
دانه رازیانهدو قاشق سوپ خوری
پیاز قرمز (درشت خرد شده)4 عدد
سیر (بدون پوست)6 حبه
زنجبیل تازه (مکعبی خرد شده)20 گرم
فلفل سبز2 عدد
پنیر پارمزان (درشت خرد شده)200 گرم
شکر4 قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
زردچوبه1 قاشق سوپ خوری
ران مرغ (بدون پوست و استخوان)2 کیلوگرم
روغن مایع3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
روش تهیه:
1. در تابهای، بدون روغن، تخمگشنیز و دانه رازیانه را بریزید و روی حرارت ملایم تُست کنید سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
پس از این مدت، تخمگشنیز و رازیانه را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید؛
2. پیاز قرمز، سیر و زنجبیل را به غذاساز بیافزایید. یکی از فلفلهای سبز را ریز خرد کنید. فلفل سبز دیگر را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.