- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم
فیله ماهی تیلاپیا4 تکه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده)به مقدار لازم
رنده پوست لیموترش1 قاشق سوپخوری
روغن مایع (مخصوص سرخکردن)به مقدار لازم
برگ اسفناج جوان (پاکشده)400 گرم
روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
سس تارتارطبق دستور دادهشده
لیموترش (چهار قارچشده)تعدادی برای سرو
گوجهفرنگی مینیاتوریتعدادی برای سرو
طرز تهیه
فیله ماهی تیلاپیا4 تکه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده)به مقدار لازم
رنده پوست لیموترش1 قاشق سوپخوری
روغن مایع (مخصوص سرخکردن)به مقدار لازم
برگ اسفناج جوان (پاکشده)400 گرم
روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
سس تارتارطبق دستور دادهشده
لیموترش (چهار قارچشده)تعدادی برای سرو
گوجهفرنگی مینیاتوریتعدادی برای سرو
طرز تهیه
- فیله های ماهی را با مقداری نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیموترش مزه دار کرده سپس در تابه ای حاوی روغن حرارت داده شده 7 تا 8 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شود.
- برگ های اسفناج را به همراه روغن زیتون در تابه ای دردار، روی حرارت ملایم بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج کاملاً تبخیر شود سپس با مقداری نمک و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.