غذا تیلاپیا با سس تارتار

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر تالار ویرایش
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,100
پسندها
44,015
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مواد لازم
فیله ماهی تیلاپیا4 تکه

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده)به مقدار لازم

رنده پوست لیموترش1 قاشق سوپخوری

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن)به مقدار لازم

برگ اسفناج جوان (پاک‌شده)400 گرم

روغن زیتون1 قاشق سوپخوری

سس تارتارطبق دستور داده‌شده

لیموترش (چهار قارچ‌شده)تعدادی برای سرو

گوجه‌فرنگی مینیاتوریتعدادی برای سرو


طرز تهیه
  1. فیله های ماهی را با مقداری نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیموترش مزه دار کرده سپس در تابه ای حاوی روغن حرارت داده شده 7 تا 8 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شود.
  2. برگ های اسفناج را به همراه روغن زیتون در تابه ای دردار، روی حرارت ملایم بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج کاملاً تبخیر شود سپس با مقداری نمک و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا