- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم
شاه میگو (پاک شده)12 عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده)1 عدد
زعفران1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (بدون پوست، نگینی خردشده)400 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)به مقدار لازم
پاستا لینگوئن *320 گرم
سیر (کوبیده شده)2 حبه
فلفل چیلی تازه (ریز خردشده)1 عدد
گوجه فرنگی مینیاتوری (4 تکه شده)200 گرم
دانه رازیانه (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی4 قاشق سوپخوری
آبلیموترش تازه3 قاشق سوپخوری
جعفری و گشنیز تازهمقداری برای تزیین
طرز تهیه
شاه میگو (پاک شده)12 عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده)1 عدد
زعفران1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (بدون پوست، نگینی خردشده)400 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)به مقدار لازم
پاستا لینگوئن *320 گرم
سیر (کوبیده شده)2 حبه
فلفل چیلی تازه (ریز خردشده)1 عدد
گوجه فرنگی مینیاتوری (4 تکه شده)200 گرم
دانه رازیانه (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی4 قاشق سوپخوری
آبلیموترش تازه3 قاشق سوپخوری
جعفری و گشنیز تازهمقداری برای تزیین
طرز تهیه
- 4 عدد از میگوها را به صورت درسته برای تزیین کنار بگذارید و بقیه آنها را به صورت تکه های کوچک خرد کنید؛
- در تابه ای گود، حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.