- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم
ران مرغ (بدون پوست و استخوان)8 عدد
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)به مقدار لازم
سس خردل1 قاشق سوپخوری
ترخون تازه (پاک و خردشده)10 گرم
جعفری تازه (پاک و خردشده)10 گرم
تخم مرغ2 عدد
پودر سوخاری2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن مایعبه مقدار لازم
سیب زمینی (خلالی خرد و سرخ شده)مقداری برای تزیین
ترخون (پاک شده)مقداری برای تزیین
جعفری (پاک شده)مقداری برای تزیین
گوجه فرنگی مینیاتوریمقداری برای تزیین
طرز تهیه
ران مرغ (بدون پوست و استخوان)8 عدد
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)به مقدار لازم
سس خردل1 قاشق سوپخوری
ترخون تازه (پاک و خردشده)10 گرم
جعفری تازه (پاک و خردشده)10 گرم
تخم مرغ2 عدد
پودر سوخاری2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن مایعبه مقدار لازم
سیب زمینی (خلالی خرد و سرخ شده)مقداری برای تزیین
ترخون (پاک شده)مقداری برای تزیین
جعفری (پاک شده)مقداری برای تزیین
گوجه فرنگی مینیاتوریمقداری برای تزیین
طرز تهیه
- تکههای ران مرغ را بین دو لایه کیسه نایلونی قرار دهید و با گوشتکوبِ دستی بکوبید تا صاف و یکدست شود سپس آنها را با کمی نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید؛
- بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی، روی تکههای مرغ را به سس خردل آغشته کنید سپس روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.