متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه ژله آجیلی مجلسی

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 209
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم :
  • پودر ژله آلوورا 1 بسته
  • پودر ژله به طعم دلخواه 1 بسته
  • شیر 1 پیمانه
  • آجیل دلخواه به میزان لازم
مرحله اول:
قالب ژله مورد نظر را کمی چرب کنید. سپس قالب را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله دوم:
پودر ژله آلوورا را با یک پیمانه آب جوش ترکیب کنید. بهتر است آن را روی بخار کتری و یا سماور و… قرار دهید و به روش بن ماری ژله را حل کنید تا به صورت یک دست مخلوط شود و چیزی از پودر ژله گلوله نشود.

مرحله سوم:
نصف پیمانه آب سرد روی ژله بریزید و با هم مخلوط کنید. میزان آبی که با ژله مخلوط می کنید کمی از آن چه که در دستور روی بسته بندی ژله گفته شده کمتر باشد بهتر است. با این کار ژله شما منسجم تر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا