- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم:
کره نرم شده 125 گرم
شکر قهوه ای 75 گرم
شیره طلائی 115 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 375 گرم
آرد سلف ریزینگ 50 گرم
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
به کمک همزن برقی، شکر و شیره طلایی و کره را با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و سپس تخممرغ زده شده را اضافه کنید.
آرد سفید را با آرد سلف ریزینگ مخلوط نمایید و آن را به همراه جوش شیرین و پودر زنجبیل الک کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید و با استفاده از لیسک یا چاقوی پهن سر صاف مواد را کاملاً مخلوط کنید. پس از فرو بردن دست های خود در آرد، مواد را روی سطح آردپاشی شده بریزید و به مدت ۱...
کره نرم شده 125 گرم
شکر قهوه ای 75 گرم
شیره طلائی 115 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 375 گرم
آرد سلف ریزینگ 50 گرم
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
به کمک همزن برقی، شکر و شیره طلایی و کره را با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و سپس تخممرغ زده شده را اضافه کنید.
آرد سفید را با آرد سلف ریزینگ مخلوط نمایید و آن را به همراه جوش شیرین و پودر زنجبیل الک کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید و با استفاده از لیسک یا چاقوی پهن سر صاف مواد را کاملاً مخلوط کنید. پس از فرو بردن دست های خود در آرد، مواد را روی سطح آردپاشی شده بریزید و به مدت ۱...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.