نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

سالاد سالاد ماکارونی

• نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 272
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مورد علاقه و محبوب اکثر افراد به خصوص کودکان است. ماکارونی به تنهایی یک ظاهر ساده و معمولی دارد اما وقتی با سبزیجات رنگی ترکیب می‌شود یک سالاد زیبای خوش رنگ و ظاهر را به ما می‌دهد که هر کسی دوست دارد آن را میل کند. شما می‌توانید در سالاد ماکارونی‌تان هر چه می‌خواهید بریزید اما همیشه یک پایه هم برای کار وجود دارد. ما معمولا چند نوع سبزیجات رنگی مواد پروتئینی و سس را به ماکارونی اضافه می‌کنیم تا سالاد ماکارونی درست شود.
برای سبزیجات دست شما باز است و می‌توانید هر چه می‌خواهید در آن بریزید البته باید طوری باشند که رنگ آنها بر دیگری غلبه نکند مثلا چیزی مثل لبو را باید کاملا آبگیری کرد و در انتها به سایر مواد افزود و یا کلم بنفش که باز هم به مواد رنگ می‌دهد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,935
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38

سالاد ماکارونی این روزا یه غذای پرطرفدار شده مخصوصا در مهمونیا و جشن تولدها. غذا یا پیش غذای راحتیه و خوبیش اینه که میشه از قبل آماده ش کرد و هر چقدرم تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه. سالاد ماکارونی رو میشه با انواع مواد و سبزیجات درست کرد. کاملاً بستگی به ذائقه تون داره. ولی من دستور معمول ترین نوع سالاد ماکارونی رو تو این پست میذارم که خیلی هم خوشمزه است و تقریباً غذای کاملی محسوب میشه. من تو این دستور از ژامبون گوشت استفاده کردم که میشه با مرغ پخته و ریش ریش شده جایگزینش کرد.​

برای سالاد ماکارونی میتونید از هر نوع پاستای شکل دار استفاده کنید ولی پاستاهای تو خالی و شیاردار گزینه های بهتری هستند چون مواد و سس رو توی خودشون نگه میدارند. من از پاستای صدفی...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

عقب
بالا