- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
خوراک لونگی مرغ از غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزه منطقه آستارا و تالش است. به نظر میرسد ریشه این کلمه از منطقه ای به نام لوندویل در آستارا گرفته شده باشد. خوراک لونگی در واقع همان مرغ شکم پر است، با این تفاوت که مواد مورد استفاده و نحوه طبخ آن اندکی با دیگر نمونههای این غذا متفاوت است.
مواد لازم برای تهیه لونگی مرغ:
مرغ: ۱ عدد
مغز گردو: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
رب ازگیل یا آلوچه یا انار: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
زرشک: به میزان دلخواه
طرز تهیه لونگی مرغ:
مواد لازم برای تهیه لونگی مرغ:
مرغ: ۱ عدد
مغز گردو: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
رب ازگیل یا آلوچه یا انار: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
زرشک: به میزان دلخواه
طرز تهیه لونگی مرغ:
- برای شروع پخت لونگی مرغ ابتدا باید مرغ را آماده کنید. دقت داشته باشید که فرآیند آماده سازی مرغ را حداقل یک شب قبل از زمان پخت، شروع کنید. ابتدا باید داخل مرغ را کاملا تمیز کرده و بشویید. بعد از آن روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.