- ارسالیها
- 1,398
- پسندها
- 3,006
- امتیازها
- 21,173
- مدالها
- 18
- سن
- 22
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، یافتههای جدید محققان نشان میدهد افرادی که بیش از حد گوجه و خیار مصرف میکنند، در ابتلا به آلزایمر مستعدتر از دیگران هستند.
بر اساس یافتههای جدید، محققان باور دارند گوجه و خیار حاوی پروتئینی هستند که ابتلا به این بیماری را سرعت میبخشند؛ استیون گاندری محقق دانشگاه و جراح قلب از کالیفرنیا مدعیست بین زوال عقل و «لکتین» ارتباطی یافته است که در روند ابتلا به این بیماری مؤثر است.
براساس این یافتههای جدید، «لکتین» برای روده مضر است و علاوه بر زوال عقل، میتواند منجر به بیماریهای بسیاری شود.
به گفته دکتر تام از انگلیس، اثر مصرف «لکتین» در تمام گروههای خونی آزمایش شد و براساس نتیجههای به دست آمده از این تحقیقات، اثر...
بر اساس یافتههای جدید، محققان باور دارند گوجه و خیار حاوی پروتئینی هستند که ابتلا به این بیماری را سرعت میبخشند؛ استیون گاندری محقق دانشگاه و جراح قلب از کالیفرنیا مدعیست بین زوال عقل و «لکتین» ارتباطی یافته است که در روند ابتلا به این بیماری مؤثر است.
براساس این یافتههای جدید، «لکتین» برای روده مضر است و علاوه بر زوال عقل، میتواند منجر به بیماریهای بسیاری شود.
به گفته دکتر تام از انگلیس، اثر مصرف «لکتین» در تمام گروههای خونی آزمایش شد و براساس نتیجههای به دست آمده از این تحقیقات، اثر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.