غذا توری-نومیزوتاکی یا مرغ داغ در قابلمه

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 210
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر تالار ویرایش
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,100
پسندها
44,015
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
توری-نومیزوتاکی یا مرغ داغ در قابلمه

مواد لازم برای 4 نفر

500 گرم مرغ، بهتر است با استخوان باشد

400 گرم کلم چینی

8 پیمانه آب

یک قاشق چایخوری نمک

یک تکه کوچک ریشه ی زنجبیل، به وزن حدود 20 گرم

طرز تهیه

1. مرغ را به تکه های چهار سانتی متری ببرید، در آب جوش بیاندازید تا به سرعت پخته و سفید شوند و بعد آب آن را بگیرید

2. مرغ و هشت پیمانه آب را به یک قابلمه افزوده و بگذارید تا روی حرارت متوسط بجوشد. حرارت زیر آن را کم کنید و چربی های روی آب را بگیرید. به مدت بیست دقیقه روی همین حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.

3. قسمت سخت مغز کلم را جدا کرده و برگ های آن را به صورت نوارهای حدود شش تا هفت سانتی متر درازا و دو سانتی متر پهنا ببرید. زنجبیل را پوست کنده و به صورت نوارهای باریک تکه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا