- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
توری-نومیزوتاکی یا مرغ داغ در قابلمه
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم مرغ، بهتر است با استخوان باشد
400 گرم کلم چینی
8 پیمانه آب
یک قاشق چایخوری نمک
یک تکه کوچک ریشه ی زنجبیل، به وزن حدود 20 گرم
طرز تهیه
1. مرغ را به تکه های چهار سانتی متری ببرید، در آب جوش بیاندازید تا به سرعت پخته و سفید شوند و بعد آب آن را بگیرید
2. مرغ و هشت پیمانه آب را به یک قابلمه افزوده و بگذارید تا روی حرارت متوسط بجوشد. حرارت زیر آن را کم کنید و چربی های روی آب را بگیرید. به مدت بیست دقیقه روی همین حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
3. قسمت سخت مغز کلم را جدا کرده و برگ های آن را به صورت نوارهای حدود شش تا هفت سانتی متر درازا و دو سانتی متر پهنا ببرید. زنجبیل را پوست کنده و به صورت نوارهای باریک تکه...
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم مرغ، بهتر است با استخوان باشد
400 گرم کلم چینی
8 پیمانه آب
یک قاشق چایخوری نمک
یک تکه کوچک ریشه ی زنجبیل، به وزن حدود 20 گرم
طرز تهیه
1. مرغ را به تکه های چهار سانتی متری ببرید، در آب جوش بیاندازید تا به سرعت پخته و سفید شوند و بعد آب آن را بگیرید
2. مرغ و هشت پیمانه آب را به یک قابلمه افزوده و بگذارید تا روی حرارت متوسط بجوشد. حرارت زیر آن را کم کنید و چربی های روی آب را بگیرید. به مدت بیست دقیقه روی همین حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
3. قسمت سخت مغز کلم را جدا کرده و برگ های آن را به صورت نوارهای حدود شش تا هفت سانتی متر درازا و دو سانتی متر پهنا ببرید. زنجبیل را پوست کنده و به صورت نوارهای باریک تکه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.