دسر ایمو-کینتسوبا و دایگاکو-ایمو

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 205
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته ویرایش + ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,095
پسندها
43,743
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
22
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ایمو-کینتسوبا و دایگاکو-ایمو

مواد لازم برای 4 نفر

ایمو-کینتسوبا

- 200 گرم سیب زمینی شیرین

- چهل گرم شکر

- یک‌ششم قاشق چایخوری نمک

برای روکش کوکوها

- 50 گرم آرد

- یک دوم پیمانه (صد گرم) آب

- کمی نمک

دایگاکو-ایمو

- 300 گرم سیب زمینی شیرین

برای روکش براق

- 50 گرم شکر

- یک قاشق غذاخوری آب

- یک قاشق چایخوری روغن گیاهی

- یک قاشق چایخوری سرکه برنج

- یک دوم قاشق چایخوری سس سویا

- دو قاشق چایخوری دانه های کنجد

- روغن گیاهی مایع سرخ کردنی

5 نوع غذای ژاپنی

طرز تهیه

1. ایمو-کینتسوبا

سیب زمینی های شیرین را به صورت حلقه، حلقه با ضخامت حدود دو سانتی متر ببرید. سپس آنها را در یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا