فال شب یلدا

غذا توفو؛ گوشت غذاهای گیاهی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 243
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,835
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
توفو

بعد از همبرگر هفته گذشته، می‌خواهیم با یک غذای گیاهی کمی فشار خون و کلسترول را تنظیم کنیم. یک غذای گیاهی با توفو که از شیر سویاست و آهن بالا و چربی کم و کالری پایینی دارد.

این غذا به شکل سنتی در کره، ژاپن و چین با رشته‌های مختلف و سبزی‌های فصلی آماده می‌شود. توفوی سفید که برش می‌خورد و قطعه‌قطعه می‌شود و می‌تواند جدا سرخ و سوخاری شود یا همراه با سبزیجات در تابه بچرخد، طعم و حالت غذا را دلپذیرتر می‌کند.

بعضی از کشورها به آن شیر نارگیل می‌زنند، بعضی حتما از لمون گرس یا علف لیمو برای مزه‌دارکردنش استفاده می‌کنند یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,835
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای آماده کردن توفو و سبزیجات و رشته سرخ‌شده:

توفو


– ۳۰۰ گرم رشته (سوبا یا هر رشته ژاپنی و کره‌ای یا آسیایی دیگر)

– ۴۰۰ گرم توفو مکعبی خُردشده

– دو هویج خلال‌ یا خرد شده

– یک فلفل دلمه‌ای خلال‌ یا خرد شده

– کدو، پیازچه، قارچ، کلم و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید (خلالی)

– یک تا دو پیمانه جوانه گندم یا عدس

– یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده‌شده

– یک قاشق غذاخوری روغن کانولا یا کنجد یا روغن زیتون

– یک قاشق غذاخوری کنجد

– یک چهارم پیمانه سس سویا کم‌نمک

– دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه

– نصف پیمانه گشنیز تازه خردشده (اختیاری)

– دانه روغنی برای روی غذا زمان سرو (دلبخواه)

– یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,835
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #3
روش آماده کردن:

۱- رشته باید بر اساس دقیقه و روش پختی که روی بسته‌بندی‌اش نوشته شده، در آب جوشانده و آبکش شود.

۲- در یک کاسه کوچک، سس سویا، شکر قهوه‌ای و آب لیمو را حل می‌کنیم و به عنوان سُس کنار می‌گذاریم تا بعدا در دو نوبت از آن استفاده کنیم.

۳- آب توفو را با فشار یک دستمال آشپزخانه می‌گیریم و خشک می‌کنیم. آن را به شکل مکعبی و کوچک می‌بریم. توفو به تنهایی مزه مشخصی ندارد.

توفو


[alert type=secondary close=no]

یک راه مزه‌دار کردن توفو این است که بعد از گرفتن آب با دستمال، در یک کاسه با مقداری سرکه برنج، روغن کنجد، سس سویا، سیر، سبزی‌های خشک ِ بو و مزه‌دار مثل آویشن و نعنا، ریحان و … مخلوط کنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,835
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #4
نکته‌های گوشه‌ای:

یک روش در آشپزی مغول‌ها این است که در آخرین لحظه برای چند دقیقه در ِ ظرف را می‌گذارند و همه مواد با سُس و ادویه با هم دم می‌کشند.

تایلندی‌ها به این مواد لمون گرس یا علف لیمو اضافه می‌کنند که طعم و بویش لابه‌لای مواد می‌پیچد و آدم را م**س.ت می‌کند

اگر دوست ندارید غذا کمی شیرین شود، شکر را حذف یا مقدارش را کم کنید. شکر بیشتر برای ملس کردن مزه همراه با سس سویا می‌آید.

در ایران پنیر توفو را با نشان آروین، لاکتو و پرانا می‌توان پیدا کرد و فروشگاه‌ها و رستوران‌های گیاهی هم گاهی آن را می‌فروشند.

چکیده
[schema type=”recipe” name=”غذای گیاهی با توفو و رشته” image=”https://www.gooshe.net/wp-content/uploads/2014/09/tofu-188×188.jpg” description=”غذای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا