ماهی خالمخالی یا
اِسْقُمْری نامی عمومی برای چندین گونه مختلف ماهی است که بیشترشان، اما نه همه آنها، به خانواده خالمخالیان (Scombridae) تعلق دارند.
این ماهی در آشپزی ژاپنی بکار میرود و به نام
سابا شناخته میشود. همچنین یک نوعسوشی که از این ماهی تهیه میشود، نیز سابا نام دارد. در دریاهای اطراف ژاپن ۴ گونه از این ماهی به نامهای قباد ژاپنی، گوما سابا، گورو کوما و نیجو سابا یافت میشوند.
ارزش غذایی ویرایش
Atlantic mackerel, raw
�
مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس) | |
---|
انرژی | ۸۵۸ کیلوژول (۲۰۵ کیلوکالری) |
---|
کربوهیدراتها | ۰ g |
---|
چربی | ۱۴ g |
---|
| |
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.