ماهی خال خالی اطلس

  • نویسنده موضوع mrywm
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 326
  • کاربران تگ شده هیچ

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ماهی خال‌مخالی
Scomber scombrus.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : mrywm
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Harry_QW

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
ماهی خال‌مخالی یا اِسْقُمْری نامی عمومی برای چندین گونه مختلف ماهی است که بیشترشان، اما نه همه آن‌ها، به خانواده خال‌مخالیان (Scombridae) تعلق دارند.
این ماهی در آشپزی ژاپنی بکار می‌رود و به نام سابا شناخته می‌شود. همچنین یک نوعسوشی که از این ماهی تهیه می‌شود، نیز سابا نام دارد. در دریاهای اطراف ژاپن ۴ گونه از این ماهی به نام‌های قباد ژاپنی، گوما سابا، گورو کوما و نیجو سابا یافت می‌شوند.


ارزش غذایی ویرایش

Atlantic mackerel, raw

مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)
انرژی۸۵۸ کیلوژول (۲۰۵ کیلوکالری)
کربوهیدرات‌ها۰ g
چربی۱۴ g
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : mrywm

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا