متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه ژله میان تهی

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 218
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه مخصوصا موقعی که قاشق میزنی توش و یهو میفته پایین. در این مطلب طرز تهیه شو براتون گذاشتیم.
طرز تهیه ژله میان تهی :
  1. اگر می خواید این دسر رو تهیه کنید، باید اون رو برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید. بنابراین اول جامها یا لیوان هاتون رو آماده کنید.
  2. اول ژله ای که میخواید طبقه ی پایین قرار بگیره رو مطابق معمول (یه لیوان آب جوش+یه لیوان آب سرد)درست میکنید و توی لیوان یا جامتون میریزید البته تا نصف لیوان اگر دوست داشتین انار دانه شده یا هر میوه دیگر خرد شده رو به ژله اضافه کنید.
  3. بعدش ژله رو میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره و کاملا بسته و سفت شه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا