نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه مربای آناناس؛این میوه زمستانی خوشرنگ

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 193
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #1
بیشتر افراد تصور می کنند تاریخچه تولید مربا به سالیان خیلی دور بازمی گردد در حالی که تاریخچه تولید آن چندان قدمتی هم ندارد، چون اصلا شکر که یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده مرباست، ماده ای خیلی قدیمی محسوب نمی شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مربای آناناس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه مربای آناناس:
آناناس بزرگ: ۱ عدد
آب: ۱.۵ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه مربای آناناس:
۱. پوست و قسمت سفت وسط آناناس را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید (در نظر داشته باشید که بعد از پخت تکه های آناناس آب از دست داد ه و کوچکتر میشوند).
۲. تکه های خرد شده را همراه آب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.شکر را اضافه کنید و کمی همزده تا شکر حل شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا