متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پیش غذا آش شوربای زیره؛غذای محلی کرمان

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 179
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
به آش ساده‌ای که در آن از حبوبات به میزان کم و به‌جای حبوبات، از برنج و سبزیجات بیشتر استفاده شده است، «شوربا»می‌گویند. در اصل، شوربا ترکیب «شور» به معنی نمکی و «با» به معنی هر نوع غذای پخته‌شده یا خورش است مانند «گندم‌با»، «کدوبا» و «ماست‌با».

در گذشته «با» به عنوان قاتُق (خورشی که با نان می‌خورند) صرف می‌شده اما به‌تدریج با آمدن برنج بر سر سفره‌های ایرانیان، جای خود را به خورش‌های امروزی داده است.
مواد لازم:
برنج: یک پیمانه (240 گرم)
پیاز (نگینی خردشده): یک عدد
روغن (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
آب گوشت: 4 پیمانه
زیره سبز (پودرشده): یک قاشق چای‌خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده): یک قاشق چای خوری
تخم گشنیز (پودرشده): یک قاشق چای خوری
طرز تهیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا