- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
به آش سادهای که در آن از حبوبات به میزان کم و بهجای حبوبات، از برنج و سبزیجات بیشتر استفاده شده است، «شوربا»میگویند. در اصل، شوربا ترکیب «شور» به معنی نمکی و «با» به معنی هر نوع غذای پختهشده یا خورش است مانند «گندمبا»، «کدوبا» و «ماستبا».
در گذشته «با» به عنوان قاتُق (خورشی که با نان میخورند) صرف میشده اما بهتدریج با آمدن برنج بر سر سفرههای ایرانیان، جای خود را به خورشهای امروزی داده است.
مواد لازم:
برنج: یک پیمانه (240 گرم)
پیاز (نگینی خردشده): یک عدد
روغن (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
آب گوشت: 4 پیمانه
زیره سبز (پودرشده): یک قاشق چایخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده): به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده): یک قاشق چای خوری
تخم گشنیز (پودرشده): یک قاشق چای خوری
طرز تهیه...
در گذشته «با» به عنوان قاتُق (خورشی که با نان میخورند) صرف میشده اما بهتدریج با آمدن برنج بر سر سفرههای ایرانیان، جای خود را به خورشهای امروزی داده است.
مواد لازم:
برنج: یک پیمانه (240 گرم)
پیاز (نگینی خردشده): یک عدد
روغن (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
آب گوشت: 4 پیمانه
زیره سبز (پودرشده): یک قاشق چایخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده): به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده): یک قاشق چای خوری
تخم گشنیز (پودرشده): یک قاشق چای خوری
طرز تهیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.