- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است كه با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است. مواد لازم
اسفناج: ۱ کیلوگرم
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
گردو (خرد شده): ۱ پیمانه
زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری
سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد
شیر: ۱.۵ لیتر
عدس: ۲ پیمانه
طرز تهیه
۱. عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمك و كمی روغن آبپز كنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیبزمینی را اضافه كنید و حرارت را زیاد كنید.
۲. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را كم كنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.
۳. حالا در ظرفی مناسب كمی روغن داغ كنید و...
اسفناج: ۱ کیلوگرم
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
گردو (خرد شده): ۱ پیمانه
زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری
سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد
شیر: ۱.۵ لیتر
عدس: ۲ پیمانه
طرز تهیه
۱. عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمك و كمی روغن آبپز كنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیبزمینی را اضافه كنید و حرارت را زیاد كنید.
۲. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را كم كنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.
۳. حالا در ظرفی مناسب كمی روغن داغ كنید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.