پیش غذا آش بیشت واش؛غذای محلی کندلوس

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 130
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است كه با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است. مواد لازم
اسفناج: ۱ کیلوگرم
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
گردو (خرد شده): ۱ پیمانه
زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری
سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد
شیر: ۱.۵ لیتر
عدس: ۲ پیمانه
طرز تهیه
۱. عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمك و كمی روغن آبپز كنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه كنید و حرارت را زیاد كنید.
۲. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را كم كنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.
۳. حالا در ظرفی مناسب كمی روغن داغ كنید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Bi hamta

موضوعات مشابه

عقب
بالا