1. ابتدا تخم مرغ وانيل و شكر رو با دور تند همزن مي زنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد خامه و شير رو اضافه مي كنيم و ميزنيم تا حباب بزنه و يكدست بشه ارد و كاكائو و بكينك پودر رو با هم الك مي كنيم و آروم آروم به مواد اضافه مي كنيم و دوراني از بك سمت مي زنيم تا مخلوط بشن.
2. تابه تفلون رو روي حرارت گرم مي كنيم احتياجي به روغن اصلا نيست چون نمي چسبه بعد مواد رو با ملاقه داخلش ميريزيم و دو طرفشو سرخ مي كنيم من از تابه مدل دار استفاده كردم بعد مي تونيد با عسل كارامل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.