نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

بارسا6-1سویا

• نویسنده موضوع Fati.r
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 168
  • کاربران تگ شده هیچ

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
بارسلونا در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری با نتیجه 6-1 سویا را شکست داد و به نیمه نهایی رسید.
شاگردان ارنستو والورده که در دیدار رفت با نتیجه 2-0 شکست خورده بودند، در دیدار دیشب با یک پیروزی پرگل و قاطع، صعودشان به مرحله بعد را قطعی کردند.
بارسا بازی را بهتر آغاز کرد اما در دقایق ابتدایی نتوانست موقعیت ویژه ای روی دروازه سویا ایجاد کند. اما در دقیقه 13، این تیم صاحب یک ضربه پنالتی شد. خطای کیمسی پرومس روی مسی، بارسا را صاحب یک ضربه پنالتی کرد. کوتینیو پشت ضربه قرار گرفت و با یک ضربه دقیق، توپ را به گوشه دروازه سوریانو فرستاد.

01377926.jpg

برتری بارسا ادامه پیدا کرد و در دقیقه 18، این تیم صاحب دو موقعیت خوب پیاپی شد اما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Wow
واکنش‌ها[ی پسندها] YGNeae

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
والورده:می توانستیم زودتر کاررا تمام کنیم

بارسلونا با برتری پرگل 1-6 مقابل سویا، موفق به جبران شکست دور رفت شده و برای نهمین بار متوالی به نیمه نهایی کوپا دل ری صعود کرد تا از این حیث رکورددار شود.
والورده گفت: "شاید گاهی اوقات اینگونه از شرایط تقسیر شود که چیزی را فدای چیز دیگری می کنیم اما رویای ما قهرمانی در تمامی مسابقات است و بازی کردن در کوپا دل ری باعث هیجان زده شدن ما می شود.

01376991.jpg

همیشه مسابقه هایی نیز وجود دارند که در آن همه چیز به سود شما یا علیه شما اتفاق می افتد. در بازی رفت ما علیرغم موقعیت های خوبی که داشتیم موفق به گلزنی نشدیم و در نیمه دوم با ارائه عملکردی خوب نیمه دوم ما را شکست داد...

• Wow

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
مسی:پیام من اشتباه تفسیر شده بود!

بارسلونا با برتری پر گل برابر سویا موفق به جبران شکست دور رفت شد و لیونل مسی نیز با زدن یک گل در این دیدار نقش آفرینی کرده و در صعود بارسا به مرحله نیمه نهایی تاثیر داشت.

01377932.jpg

لیونل مسی گفت: "برخی می گفتند من گفته ام بارسا تمایلی به فتح کوپا دل ری نداشته و این جام در بین اهدافمان قرار ندارد اما پیام من اشتباه فهمیده و تقسیر شده است. ما در هر سه جام با تعهدی یکسان مبارزه خواهیم کرد. در بارسلونا، ما برای همه جام ها می جنگیم.
قبل از گلزنی شانس های خوب را از دست داده بودم اما هم تیمی هایم گل هایی را به ثمر رساندند و زمانیکه نوبت من رسید تکلیف بازی معلوم شد. تیم بارسلونا...

• Wow

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا